skip to Main Content

Krimireception mandag den 2. september kl. 16-18

Rubriks hundejournalist med grundigt indblik i velfærdsteknologi, Iben Danielsen, fejrer udgivelsen af sin første krimi, »Hoveddamens nabohjælp«, om handlekraftige Runa Hav, der er lammet fra halsen og ned. Hun udvikler sig til en sand detektiv, eller en handi-dame. For hun kan så meget, og hun er en ekvilibrist ved computeren, – hun bruger bare et sugerør. Med sin skarpe tunge, sit vid og sin personlighed ramler hun ind i sagen om den forsømte Stasia og hendes lille, dumme hund. Her er en lille smagsprøve:

Hun har glemt at tjekke mig på nettet, så hun har ventet noget andet. Der farer en djævel i mig. ”Nå, skal vi prøve at fjerne bare et par af forbeholdene her?” spørger jeg spydigt. ”Kan hun se? Ja, det kan hun godt. Kan hun høre? Det lader til det, ikke? Kan hun tale? Tilsyneladende. Men kan hun tænke? Hvad tror du! Jeg er Runa Hav, og ja, jeg er lammet og sidder i kørestol. Jeg ville have givet dig hånden, men du må nøjes med mit hvasse blik.

Back To Top