Linda Nordahl Jakobsen
Fotograf: Mike Kollöffel

Mobil: +45 3138 1255

Freelance journalist og kommunikationsrådgiver med en Master i Disaster Management (MDMa)

Jeg er optaget af globale og lokale temaer og tendenser inden for klima, miljø, byudvikling, økologi og innovation samt bæredygtig økonomisk vækst og udvikling. Jeg er især optaget af, hvordan mennesker interagerer og tager beslutninger i en kompleks og mangfoldig verden. Jeg brænder for det gode pressearbejde, for reportagen, portrættet eller multimediefortællingen og den strategiske kommunikation kombineret med analyse af dilemmaer, udfordringer og barrierer – hvordan vi møder og overkommer disse.
Jeg har arbejdet freelance siden 2015 og har taget en Master i Disaster Management på KU i 2016. Med mig får I en velfunderet journalist, der kan fortælle og formidle på papir, på Podcast og på alle digitale platforme, en skarp strategisk tænkende kommunikations- og presserådgiver og en redaktør og projektleder med overblik og evnen til at drive et projekt fremad; en bog, en læser- eller spørgeskemaundersøgelse eller f.eks. et oplysnings- og undervisningsuniverser på web som det jeg senest har lavet for Verdens Skove. Se mere her Din Regnskov
Jeg beskæftiger mig gerne med menneskerettigheder, demokrati, internationale konventioner og globale udviklingsmål, har indgående kendskab til FN og EU som aktører. Min gamle forkærlighed er Latinamerika, og ikke mindst Mellemamerika. Men jeg har også solide erfaringer med journalistik, dokumentations- og researcharbejde i bl.a. Syd- og Sydøstasien og fra dele af Afrika. Taler flydende engelsk, spansk og tysk, klarer mig på portugisisk, fransk på basis niveau.
Er uddannet journalist fra DJH i 1984. Har arbejdet som journalist, redaktør og kommunikationsrådgiver på hhv. Kristeligt Dagblad, Danmarks Radio, Ritzaus Bureau og i Folkekirkens Nødhjælp.
Se min
LinkedIn profil